Kirami katalog 2022

Kirami katalog 2022

 

Kirami – 21 år av njutningsfyllda bad- och bastustunder

Kirami erbjuder sina kunder högkvalitativa badtunnor, handgjorda Kirami FinVision -sauna (bastu), produkter till gården i serien Outstanding samt ett mångsidigt utbud av olika slags utrustning och tillbehör.

Kiramis historia började år 2001, det vill säga för 21 år sedan. De första badtunnorna importerades från Sverige, men den egna produktionen inleddes snabbt. År 2006 flyttade företaget till nya lokaler och produktutbudet utökades med vedeldade badtunnor. Till de nuvarande över 3 300 kvadratmeter stora verksamhetslokalerna flyttade Kirami i början av 2011. Badtunnor utrustade med en inre plastinsats, samt en omfattande serie kemikalier för vattenrengöring lanserades året efter.

År 2015 utökades produktutbudet ytterligare. Kärnan i den högklassiga produktserien Outstanding bestod av grillar, utomhuseldstäder och trädgårdsinredningar tillverkade av modernt och robust cortenstål. Ett nytt område erövrades år 2019, när Kirami introducerade den första naturnära Kirami FinVision -sauna på marknaden. I takt med den ökade populariteten har modellerna bara blivit fler.

I februari 2020 grundades Kirami AB i Sverige, och antalet återförsäljare ökade i led med att flera nya kedjor anslöt sig. Från och med den 28 maj 2021 ingår Kirami även i Harvia-koncernen. .

Kirami levererar sina produkter förutom inom Finland även till utlandet. Förutom i europeiska länder kan man nu njuta av Kiramis badtunnor och bastur också i Japan och USA.

Kiramis bärande tanke är att erbjuda högkvalitativa produkter som är lätta att använda och som du kan vara stolt över. Alla våra badtunnor och Kirami FinVision -sauna tillverkas för hand av noggrant utvalda råmaterial och monteras i vår fabrik i Sastamala

Vi önskar dig trivsamma stunder med vår nya produktkatalog!

 

Kirami produktkatalog 2022 | Kirami - Warmer feelings.

 

Kom ihåg att registrera din Kirami-badtunna 

Alla som köpt en KIrami badtunna sedan försommaren 2015 har möjlighet att registrera den. Baserat på informationen kan Kirami senare bistå dig med tips och råd om du har frågor relaterade till din Kirami-badtunna. Dessutom får alla som har registrerat en Kirami-produkt en liten gåva som tack för engagemanget.