Med hjälp av locket påskyndar du uppvärmningen av badvattnet | Kirami - Warmer feelings.Badutrustning:

De vanligaste tillbehören för badtunnan är ett lock och dryckesställ. Lock finns för alla våra modeller, och de flesta har antingen ett lock i ABS-plast eller ett isoleringsskydd att välja mellan. Det finns lockmodeller för både ut- och och invända kaminer. 

Med hjälp av locket påskyndar du uppvärmningen av badvattnet och uppvärmningen av vattnet nästa dag blir likväl betydligt snabbare, då vattnet hålls varmt under en längre tid. Locket håller även skräp borta från badvattnet och badkaret hålls rent även när det är tomt. Utöver detta ökar skyddet också säkerheten, vilket är speciellt viktigt för dig med barnfamilj eller husdjur. Locket skyddar också innerkarets yta från UV-strålning.

 

Kirami Tubbar 2 | Kirami - Warmer feelings.

Tubbar 2 är ett elegant, flytande dryckeshållare designat av Kirami. Kiramis dryckeshållare är högklassiga och användarvänliga. De isolerar den glödande värmen från badvattnet och håller dryckerna kalla. Med denna produkt ser du alltid till att dina drycker är till ett räckhåll och behöver därför inte stiga upp ur badet i onödan.

 

  Youtube: Kirami Tubbar 2

 

 

Reservdelar till badtunnor:

glasluckor till kaminen och anodstav | Kirami

Kirami har ett brett sortiment med olika tillbehör och reservdelar. Med hjälp av dessa ökar du stämningen ytterligare för dina badstunder. Till exempel finns det en glasluckor till kaminen, som möjliggör att du hela tiden kan beundra de vackra elden i kaminen. Anodstav skyddar, som är en standardprodukt i alla våra badtunnor, bör bytas med jämna mellanrum. Anodstaven är viktig eftersom den skyddar mot korrosion och ökar kaminens livslängd. Konditionen på anodstaven bör checkas årligen och ersättas med en ny vid behov.

.

 

 

 

Vattenhygien:

Biocool-produkter | Kirami - vattenhygienBiocool erbjuder skonsamma, enkla och effektiva produkter för rent vatten och hälsosam hud. Biocool arbetar hårt för att bidra till att reducera användningen av klor och antibiotika. Bekanta dig med de lättanvända, flytande och effektiva desinfektionsmedel Biocool Disinfect my pool, Biocool Clear my pool water, poolfilterrengöraren Biocool Clean my pool filter, samt flera andra Biocool-produkter.

 

 

 

Textilier:

Kirami Experience -produkt familj | KiramiKirami FinVision Experience produkter återspeglar väl det som Kirami i grund och botten handlar om: upplevelser, njutning och erfarenheter. Vårt mål med utformningen av produktfamiljen för FinVision-produkterna har likväl varit att lyfta fram Kiramis DNA som bland annat består av närhet till naturen, känslan av njutning och upplevelsen av oförglömliga badstunder. Kirami FinVision Experience -badrockar, -handdukar och - bastu sittunderlag har ett enhetligt färgschema. Färgerna som går hand i hand med varandra, skapar ett harmoniskt utseende för din spaavdelning. Kirami FinVision Experience Sauna nessessär, som är vårt unika samarbete med Purye Clothing, ökar likväl stämningen i ditt hem-spa. Väskorna är handgjorda av återvunnet segel i Finland och är bärhandtagen är tillverkade av restdelar av leder. Varje påse är unik och noggrant utvald precis för dig som söker efter något unikt och miljövänligt.