Kirami Hot Tub Designer applikation

Designa egen badtunna med Kiramis gratis applikation

Paragraafin teksti

Testa hur en badtunna passar på din gård med Kirami Hot Tub Designer-applikationen

 

Vill du testa och se hur en badtunna skulle passa din trädgård? Kirami Hot Designer-applikationen låter dig designa ett badtunnapaket med alla nödvändiga delar och tillbehör och sedan testa hur badtunnan skulle passa din egen trädgård.

Applikationen är lätt att använda. Börja med att välja din favoritmodell av badtunna, bekanta dig med kaminer som är lämpliga för den specifika badtunnemodellen, yttre och inre material och färger samt ett antal olika tillbehör från det givna sortimentet. Du kan rotera, zooma och titta närmare på den färdiga designen från alla vinklar.

Applikationsfunktionen AR (förstärkt verklighet) låter dig placera din badtunna på din egen gård. Rikta kameran mot din trädgård och placera badtunnan på valfritt ställe. Du kan ändra storlek och justera badtunnas perspektiv med hjälp av olika mått som finns i appen. Genom att testa olika produkt- och färgkombinationer hittar du enkelt en badtunna som passar din trädgård!

Du kan spara det slutliga resultatet i din enhets fotogalleri och direkt skicka oss en offertförfrågan för dina drömmars badtunna. 

 

Ladda ner applikationen från App Store eller Google Play:

AppStore linkki Google Play linkki

 

Applikationen är lätt att använda

Lär dig använda applikationen från instruktionsvideon nedan:

Bildinstruktioner: