Förutom badtunnor kan nu även en utomhusbastu från Kirami beställas 

Kiramis FinVision® -sauna är hantverkarens finish av hög kvalitet. Den förbehandlade bastun är gjord av okantad barrträd och barrved plywood. Inuti bastun kommer man känna den mysiga atmosfären som tar varje livsnjutare med sig. Tack vare de stora fönsterna som tillåter även naturen komma nära till bastubadaden.

- Bastun är en hel färdig enhet som kan levereras i ett stycke med behövligt utrustning. Bastun placeras i en stabil grund på gården, till exempel på en grusbädd eller betongplatta.

Ladda ner Kirami FinVision® bastuproduktbroschyr 2022 (ENG).

 

Bekanta dig mer på Kirami FinVision® - sauna

 

KIRAMI FINVISION® ANNEX 

Annex är latin och betyder tillbyggnad eller tilläggsdel, och vi känner att ordet beskriver väl vad Kirami FinVision® Annex-konceptet handlar om. Med Kiramis sömlöst kompatibla moduler kan alla bygga en helhet helt efter sin egen smak och det tillgängliga utrymmet, vars nav utgörs av Kirami FinVision® -sauna. 

Den finländska bastukulturen består nämligen av så mycket mer än bara att njuta av den avslappnande värmen, även om värmen självfallet är det mest väsentliga i bastubadet. Till bastubadandet hör även trivsel och samvaro, både före och i synnerhet efter bastubadet. Att svalka sig, att njuta av den avslappnade känslan och atmosfären, god mat och att vistas utomhus. 

Annex är latin och betyder tillbyggnad eller tilläggsdel | Kirami FinVision® Annex
Annex är latin och betyder tillbyggnad eller tilläggsdel

 

Vi på Kirami vill ge världen en fullständig bastuuplevelse och erbjuda alla en möjlighet att välja de element som bäst passar en själv. Och just därför har vi utvecklat konceptet Kirami FinVision® Annex. 

Till bastun kan du välja ett omklädningsrum, ett avsvalkningsutrymme med avsvalkningspool och till och med ett vistelseutrymme där du kan tillbringa tid efter bastubadet eller inkvartera gäster. Kirami FinVision® Annex-helheten kan kompletteras ytterligare med Kiramis badtunnor samt eldstäder, grillar och gårdsinredning från serien Outstandning. Tillsammans skapar de en fullständig omgivning för trivsel utomhus. 

 Läs mer om Kirami FinVision® Annex-moduler

Kirami FinVision® -sauna Nordic misty

Den förbehandlade Kirami FinVision® -sauna Nordic misty är tillverkad av granpanel och värmebehandlat lövträd. Bastuns insida har en modern touch. Det finns möjlighet att som tilläggsutrustning installera 4 st. strålkällor för infraröd värme i den bakre väggen i bastun Kirami FinVision® -sauna Nordic misty.

Mer information om den nya Nordic misty sauna på hemsidan

Kirami FinVision® -sauna Original

Original-bastun är den perfekta lösningen för dig som uppskattar traditioner. Den färdigt ytbehandlade bastun är tillverkad av genomsågat barrträ och av barrträdsfaner. Vi förnyade Original bastutak våren 2022 och på grund av det levereras den nu helt färdigt monterad. 

Lär känna Kirami FinVision® -sauna Original produkt.

Kiramis FinVision® -sauna Original är hantverkarens finish av hög kvalitet | Kirami | Kirami
Kiramis FinVision® -sauna Original är hantverkarens finish av hög kvalitet

Bastu och badtunna, bästa vänner

I Finland är bastun och badtunna ofta oskiljaktiga, de bästa vännerna: där det finns en badtunna, finns en bastu. Det är härligt att svalka ute efter bastubadet och ta ett dopp i badtunnan för att koppla av i det varma vattnet. Att bada i badtunna i sig är redan ett nöje och bastubadandet är kronan på juvelen. Inom bastun kan du njuta av tystnaden och väset av ångande vatten på aggregatet, medan du i badtunnan kan lyssna på ljudet av den omgivande naturen.

Kirami FinVision® Experience textilier

Kirami FinVision® Experience kylpytekstiilit | Kirami
Kirami FinVision Experience kylpytekstiilit 

Kirami FinVision® Experience-badrockar, -handdukar och -bastu sittunderlag har skapats i samma färgskala, vilket skapar ett harmoniskt färgintryck för dig och ditt spaområde. Kirami FinVision® Experience Sauna-necessär är en produkt som skapats i samarbete med Purye Clothing. 

Bastu pressmeddelanden

Konceptet Kirami FinVision® Annex skapar en oas i din trädgård 31.5.2022  

Kirami har tagit fram en ny bastu i europeisk smak 08.12.2021 

Kirami, som tillverkar badtunnor, tredubblar sina lokaler för bastutillverkning 3.3.2021

Världens största tillverkare av badtunnor, Kirami i Sastamala, ökar sin produktion

Bastu bloggar

Finlandsbloggaren René Schwarz bekantar sig med Kirami FinVision® -bastun hos Kirami

Bastu och badtunna passar även på en svensk gård

Njut av finsk bastu och badtunna och den otroliga utsikten över havet från toppen av en klippa i Skottland

Ingen badtunna utan bastu – det unika jubileumspaketet innehåller en specialbadtunna och Kirami FinVision® -sauna

Sauna from Finland sprider bastuupplevelser i världen

På Blomqvists gård uppfördes både bastu och badtunna från Kirami