• Kirami FinVision® -sauna Nordic misty
  • Kirami FinVision® -sauna Nordic misty

Kirami har tagit fram en ny bastu i europeisk smak

Sastamalaföretaget Kirami, världens största tillverkare av badtunnor, utökar sitt utbud med en ny bastu. Kirami FinVision®-bastun Nordic Misty är både en traditionell bastu och en avkopplingsplats i badhusanda. Bastun är särskilt utformad för den europeiska marknaden, och levereras färdigmonterad och genast redo för användning. 

 

 Nordic misty är en riktig plug & play-bastu | Kirami FinVision -sauna
Nordic misty är en riktig plug & play-bastu

 

Kirami FinVision®-bastun Nordic misty är en fortsättning på den framgångsberättelse som vuxit fram med modulbastun Kirami FinVision. Modellen, som lanserades 2019, har varit en stor försäljningssuccé på den europeiska marknaden, särskilt i Tyskland, Frankrike och Storbritannien. Den nya Nordic Misty tillmötesgår framför allt europeiska konsumenters önskemål.

– Nordic misty är en riktig plug & play-bastu. Den levereras helt användningsklar så att kunden bara behöver koppla bastuaggregatet i eluttaget, uppger Mika Rantanen, VD för Kirami.

Till skillnad från den första Kirami FinVision®-modellen har Nordic Misty till och med yttertaket färdigt på plats. Med tanke på storleken är bastun enkel att placera också på en liten gård; det krävs bara ett stabilt underlag, till exempel en grusbädd eller betongplatta.

Läs mer i releasen

Upptäck funktionerna i Kirami FinVision® -sauna Nordic misty