Modellstycken och beställning

Vi har över 200 återförsäljare överallt i Finland. Med hjälp av det omfattande nätverket av återförsäljare kan vi erbjuda dig den bästa möjliga servicen. Våra produkter finns även utställda hos ett flertal återförsäljare. Sök den närmaste återförsäljaren  på vår webbplats. På olika evenemang kan du handla med våra försäljare personligen. Våra kontaktuppgifter hittar du I https://www.kirami.se/kontaktuppgifter

Priser

Priserna i den separata produktkatalogen gäller tills vidare. Vi förbehåller oss rätten till ändringar om produkternas råvarupriser och/eller tillverkningskostnader väsentligt ändras under giltighetstiden. Offerterna från våra försäljare gäller alltid enligt överenskommelse.

 

Katso jälleenmyyjiemme yhteystiedot | Kirami

Leverans och transport

Produkterna levereras huvudsakligen färdigt monterade. Leveranstiden beror på produkten och säsongen. Vi kommer överens om leveranstiden i samband med beställningen. Våra priser är fritt fabrik. Vi kan även ordna så att en transportfirma levererar din beställning till önskad adress eller så nära den som det går med en lastbil. Fraktpriset fastställs utifrån leveransadressen och den beställda produktens storlek. När försändelsen är färdig skickar vi dig ett textmeddelande med ett fraktsedelnummer som du kan använda för att följa försändelsen. Du kan även själv hämta den beställda produkten från vår fabrik. Då får du ett textmeddelande när produkten är färdig att hämtas.

Kirami tuotteiden toimitus ja kuljetus | Kirami
Vi kan även ordna så att en transportfirma levererar din beställning till önskad adress eller så nära den som
det går med en lastbil.

 

Bruksanvisningar

Nödvändiga bruksanvisningar medföljer produkterna och kan hittas ocksp från Bruksanvisningar-sektion. För mer information kontakta försäljaren. Alla rättigheter till ändringar förbehålls.